mhservice panorama


[X]

MHSERVICE AS har sine røtter tilbake til 1939. Dagens anlegg ble bygget i 1994 og ligger på Kulen i Deknepollen (fastlandet ved Måløy).

Vi leverer også gassolje og smøreolje i de fleste norske og internasjonale havner.

Strategisk plassering

MHSERVICE AS er plassert strategisk på fastlandssiden i Måløy havn «midt i skipsleia». I 2014 overtok vi også det "gamle" Shell-anlegget som ligger ved siden av oss, slik at vi kan tilby mer kaiplass. 

Vidt produktspetker

Vårt store spekter av produkter inkluderer gassolje og vanlige marine kvaliteter med smøreolje og grease. Vi har også en moderne vaskestasjon for fiskefartøy og brønnbåter. Vi fører også et vidt spekter av vaskemiddel. MHSERVICE AS kan levere Ex Pipe, med båt eller tankbil.

God kapasitet

Vår leveringshastighet ved kai er 150 m3 per time.

Kai sør (hovedkai) er 42 m lang og med gode dybder

Erfaring

Vi har levert bunkers og smøremidler til norske og utenlandske fartøy i mer enn 60 år. Vår erfaring og 24-timers service har tilfredsstillt mange kunder.

MHSERVICE Ålesund (AS Mørebunkers)

Måløy Havneservice AS kjøpte AS Mørebunkers i Ålesund i 2005. AS Mørebunkers leverer gassolje, smøreolje og rekvisita på Møre.

MHSERVICE Fosnavåg (Fosnavåg Is og Oljeservice AS)

MHSERVICE AS kjøpte Fosnavåg Is og Oljeservice AS i Fosnavåg på slutten av 2011. MHSERVICE FOSNAVÅG leverer gassolje, diesel, bensin, smøreolje og is til båter og på landsiden. Avdelingen i Fosnavåg har også en tankbil for distribusjon av drivstoff og fyringsolje. 

24 timers service

Vakttelefonen (57 85 36 50) er betjent hele døgnet.

MHSERVICE AS tilbyr også bensin og diesel fra ubemannede MH24 stasjoner. Med vårt bensinkort oppnår du ekstra rabatt på pumpeprisen. Kortet kan skaffes ved å kontakte oss (skjema).

Smøreolje

Vi tilbyr smøreolje fra Castrol, Texaco, Mobil, Fuchs og PetroCanada . Dersom du har et behov som er utenfor våre lagerførte varer, kan vi skaffe dette. Ta kontakt !

Filter

Vi tilbyr også filter til maskiner, luft osv.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Følg oss:
Del på Facebook

MÅLØY:

Hovednummer/vakt:
+47 57 85 36 50
post@mhservice.no

Org nr 982 809 231 MVA

FOSNAVÅG:

Hovednummer:
+47 70 08 84 22
fosnavag@mhservice.no

ÅLESUND:

Hovednummer/vakt:
+47 70 10 12 70
alesund@mhservice.no
Personvern
Terms and Conditions Marine Sales
Innhold © Måløy Havneservice. Webdesign ©2009-2018 av Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for MHSERVICE med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.