MHSERVICE AS har sine røtter tilbake til 1939. Dagens anlegg ble bygget i 1994 og ligger på Kulen i Deknepollen (fastlandet ved Måløy).

Vi leverer også gassolje og smøreolje i de fleste norske og internasjonale havner.

Strategisk plassering

MHSERVICE AS er plassert strategisk på fastlandssiden i Måløy havn «midt i skipsleia». I 2014 overtok vi også det "gamle" Shell-anlegget som ligger ved siden av oss, slik at vi kan tilby mer kaiplass. 

Vidt produktspetker

Vårt store spekter av produkter inkluderer gassolje og vanlige marine kvaliteter med smøreolje og grease. Vi har også en moderne vaskestasjon for fiskefartøy og brønnbåter. Vi fører også et vidt spekter av vaskemiddel. MHSERVICE AS kan levere Ex Pipe, med båt eller tankbil.

God kapasitet

Vår leveringshastighet ved kai er 150 m3 per time.

Kai sør (hovedkai) er 42 m lang og med gode dybder

Erfaring

Vi har levert bunkers og smøremidler til norske og utenlandske fartøy i mer enn 60 år. Vår erfaring og 24-timers service har tilfredsstillt mange kunder.

MHSERVICE Ålesund (AS Mørebunkers)

Måløy Havneservice AS kjøpte AS Mørebunkers i Ålesund i 2005. AS Mørebunkers leverer gassolje, smøreolje og rekvisita på Møre.

MHSERVICE Fosnavåg (Fosnavåg Is og Oljeservice AS)

MHSERVICE AS kjøpte Fosnavåg Is og Oljeservice AS i Fosnavåg på slutten av 2011. MHSERVICE FOSNAVÅG leverer gassolje, diesel, bensin, smøreolje og is til båter og på landsiden. Avdelingen i Fosnavåg har også en tankbil for distribusjon av drivstoff og fyringsolje. 

24 timers service

Vakttelefonen (57 85 36 50) er betjent hele døgnet.

MHSERVICE AS tilbyr også bensin og diesel fra ubemannede MH24 stasjoner. Med vårt bensinkort oppnår du ekstra rabatt på pumpeprisen. Kortet kan skaffes ved å kontakte oss (skjema).

Smøreolje

Vi tilbyr smøreolje fra Castrol, Texaco, Mobil, Fuchs og PetroCanada . Dersom du har et behov som er utenfor våre lagerførte varer, kan vi skaffe dette. Ta kontakt !

Filter

Vi tilbyr også filter til maskiner, luft osv.