Måløy Havneservice har sine røtter tilbake til 1939. Dagens anlegg ble bygget i 1994 og ligger på Kulen i Deknepollen (fastlandet ved Måløy).

Vi leverer også gassolje og smøreolje i de fleste norske og internasjonale havner.

Strategisk plassering

Måløy Havneservice er plassert strategisk på fastlandssiden i Måløy havn «midt i skipsleia». I 2014 overtok vi også det "gamle" Shell-anlegget som ligger ved siden av oss, slik at vi kan tilby mer kaiplass. 

Vidt produktspetker

Vårt store spekter av produkter inkluderer gassolje og vanlige marine kvaliteter med smøreolje og grease. Vi har også en moderne vaskestasjon for fiskefartøy og brønnbåter. Vi fører også et vidt spekter av vaskemiddel. Måløy Havneservice kan levere Ex Pipe, med båt eller tankbil.

God kapasitet

Vår leveringshastighet ved kai er 150 m3 per time.

Kaien er 42 m lang og med gode dybder

Erfaring

Vi har levert bunkers og smøremidler til norske og utenlandske fartøy i mer enn 60 år. Vår erfaring og 24-timers service har tilfredsstillt mange kunder.

MHSERVICE Ålesund (AS Mørebunkers)

Måløy Havneservice AS kjøpte AS Mørebunkers i Ålesund i 2005. AS Mørebunkers leverer gassolje, smøreolje og rekvisita på Møre.

MHSERVICE Fosnavåg (Fosnavåg Is og Oljeservice AS)

Måløy Havneservice AS kjøpte Fosnavåg Is og Oljeservice AS i Fosnavåg på slutten av 2011. Fosnavåg Is og Oljeservice leverer gassolje, diesel, bensin, smøreolje og is til båter og på landsiden. Fosnavåg Is og Oljeservice har også en tankbil for distribusjon av drivstoff og fyringsolje. 

Vi fusjonerer selskapene for å danne en sterk partner i nord-vest

Fra den 1. desember 2015 fusjoneres AS Mørebunkers og Fosnavåg Is og Oljeservice AS inn i Måløy Havneservice AS. Det nye selskapet vil fortsatt ha det juridiske navnet Måløy Havneservice AS, men profileres utad som MHService. 

24 timers service

Vi har en ubetjent døgnåpen pumpe på nordsiden av bygget. I tillegg tar vi i mot alle størrelser av båter på vårt annlegg. Nominering er ønskelig. Vakttelefonen (57 85 36 50) er betjent hele døgnet.

Måløy Havneservice tilbyr bensin og diesel fra ubemannede stasjoner på Moldøen (ved Selstad/Green terminalen), Allmenningsfjellet og på Kolset ved Rugsund. Med vårt bensinkort oppnår du ekstra rabatt på pumpeprisen. Kortet kan skaffes ved å kontakte oss .

Smøreolje

Vi tilbyr smøreolje fra Castrol, Texaco og Esso. Dersom du har et behov som er utenfor våre lagerførte varer, kan vi skaffe dette. Ta kontakt !

Filter

Vi tilbyr også filter til maskiner, luft osv. Trykk her for mer informasjon


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+
Bestille MH24 kort
Skriv inn ditt navn
Skriv inn ditt mobilnummer
Skriv inn din e-postadresse
Kun siffer
4 siffer

Jeg forsikrer at jeg er over 18 år, og at opplysningene som er gitt i søknaden er riktig. Som et ledd i kredittvurderingen gir jeg MH Service fullmakt til å kontrollere opplysningene i søknadsskjemaet. Kortet kan kun disponeres av Bruker og ikke benyttes av andre. Mislighold (betalingsunnlatelse) medfører stopp av kort. Tap av kort skal øyblikkelig meldes til MH Service

-

MÅLØY:
Hovednummer/vakt:
+47 57 85 36 50
post@mhservice.no

FOSNAVÅG:
Hovednummer:
+47 700 88 422
Vaktnummer:
+47 95 11 31 48
fosnavag@mhservice.no

ÅLESUND:
Hovednummer/vakt:
+47 70 10 12 70
alesund@mhservice.no

Org nr 982 809 231 MVAWebdesign ©2009-2017 Web Norge